Home   Harta site   Contact
Te afli la: Home / Produse solare / Sisteme solare cu conectare la reteaua electrica / COOLCEPT3-X / StecaGrid 3203x, StecaGrid 4003x, StecaGrid 4...

StecaGrid 3203x, StecaGrid 4003x, StecaGrid 4803x, StecaGrid 5503xInvertor cu trei intrari
Cea mai mare eficiență īn toate tensiunile de intrare
Potrivit pentru utilizarea īn exterior (IP 65)
Ușor, numai 12 kg
Acces gratuit la portalul web Steca prin interfața Ethernet


Descriere

Invertorul Coolcept a fost implementat initial pentru StecaGrid monofazat. Datorită conceptului de comutare inovativ, a dovedit eficienta maxima.
Invertorul Coolcept³-x beneficiaza de avantajele acestui concept de comutare.

Īntotdeauna simetrice

Avantajul alimentarii trifazate este că capacitatea solara produsa este īntotdeauna simetric distribuita pe toate cele trei conductoare de alimentare la rețeaua electrică publică. Acesta fapt este aplicabil īn īntreaga gama de ieșiri oferite de aceste invertoare.
Alimentarea simetrica este īn interesul companiilor de alimentare, fiind compatibila cu un consum de trei faze interne.

Cea mai mare eficiență si durată de viață

Eficiența maximă de 98,6% īnseamnă că se pierde mai puțină energie. Acest lucru īmbunătățește randamentele.

Pentru ca cel puțin două faze, ale unui invertor cu trei faze, sa introduca energie īn rețea, nu este necesara stocarea energiei intermediare, așa cum trebuie să se facă īn cazul alimentarii monofazate.
Din acest motiv, invertoarele Coolcept³-x renunța complet la condensatori electrolitici care sunt necesari pentru depozitarea intermediară. Aceste condensatoare pot influența durata de viață a dispozitivelor electronice, deoarece se pot usca. Prin urmare, prin utilizarea invertoarelor Coolcept³-x operatorii se pot astepta sa beneficieze de serviciile acestor invertoare o perioada mult mai mare.

Īn plus, un concept nou, unic, de răcire īn interiorul convertorului asigură o distribuție uniformă a căldurii disipată pentru o durată lungă de viață a dispozitivului.

Designul produsului

StecaGrid are un display LCD grafic pentru vizualizarea valorilor de randament energetic, si a parametrilor de performanță și de exploatare actuali ai sistemului. Meniul său inovator permite selectarea individuală a diferitelor măsurători. Meniul pre-programat permite punerea ușoară in functiune a invertorului.

Instalare

Usor, la doar 12 kg poate fi montat pe un perete simplu si sigur. Suportul de perete furnizat permite montarea rapida. Nu este necesara deschiderea dispozitivului pentru instalare. Toate conexiunile și īntrerupătorul circuitului de curent continuu sunt accesibile din exterior. Pentru conectarea DC, conectori Sunclix sunt inclusi.

Dispozitivele īndeplinesc toate standardele de clasa de protecție IP65. Carcasa robusta din oțel inoxidabil asigură o protecție sigură īmpotriva prafului și a apei, inclusiv apa cu jet. Acest lucru permite instalarea fără probleme a invertoare īn aer liber.


Caracteristicile produsului

Cea mai mare eficiență
Trei faze, alimentare rețea simetrică
Instalare simplă
Logger integrat de date
Carcasa solida din otel inoxidabil
Potrivit pentru instalare īn aer liber
Intrerupator DC integrat
Durată de viață foarte lungă
Droop Mode pentru integrarea īn sisteme hibride
Modul de tensiune fix pentru alte surse de energie
7 ani de garanție după īnregistrare

Afisaj

Ecran multifuncțional LCD grafic cu iluminare
Reprezentari animate ale randamentului

Operare

Operare simplă bazata pe meniuri
Meniul de navigare multilingv

Download

Manual de utilizare


Articole despe energia solara:
^ Top