Home   Harta site   Contact
Te afli la: Home / Produse solare / Sisteme solare cu conectare la reteaua electrica / COOLCEPT3 / StecaGrid 3203, StecaGrid 4003, StecaGrid 500...

StecaGrid 3203, StecaGrid 4003, StecaGrid 5003, StecaGrid 6003



Invertor cu trei faze.
Cea mai mare eficiență la toate tensiuni de intrare.
Adecvat pentru utilizarea īn zonele de interior (IP 21).
Ușor la numai 10 kg.


Descriere

Invertorul Coolcept a fost implementat initial pentru StecaGrid monofazat. Datorită conceptului de comutare inovativ, a dovedit eficienta maxima.
Invertorul Coolceptł-x beneficiaza de avantajele acestui concept de comutare.

Īntotdeauna simetrice

Avantajul alimentarii trifazate este că capacitatea solara produsa este īntotdeauna simetric distribuita pe toate cele trei conductoare de alimentare la rețeaua electrică publică. Acesta fapt este aplicabil īn īntreaga gama de ieșiri oferite de aceste invertoare.
Alimentarea simetrica este īn interesul companiilor de alimentare, fiind compatibila cu un consum de trei faze interne.

Cea mai mare eficiență si durată de viață

Eficiența maximă de 98,6% īnseamnă că se pierde mai puțină energie. Acest lucru īmbunătățește randamentele.

Pentru ca cel puțin două faze, ale unui invertor cu trei faze, sa introduca energie īn rețea, nu este necesara stocarea energiei intermediare, așa cum trebuie să se facă īn cazul alimentarii monofazate.
Din acest motiv, invertoarele Coolcept3-x renunța complet la condensatori electrolitici care sunt necesari pentru depozitarea intermediară. Aceste condensatoare pot influența durata de viață a dispozitivelor electronice, deoarece se pot usca. Prin urmare, prin utilizarea invertoarelor Coolceptł-x operatorii se pot astepta sa beneficieze de serviciile acestor invertoare o perioada mult mai mare.

Īn plus, un concept nou, unic, de răcire īn interiorul convertorului asigură o distribuție uniformă a căldurii disipată pentru o durată lungă de viață a dispozitivului.

Designul produsului

StecaGrid are un display LCD grafic pentru vizualizarea valorilor de randament energetic, si a parametrilor de performanță și de exploatare actuali ai sistemului. Meniul său inovator permite selectarea individuală a diferitelor măsurători. Meniul pre-programat permite punerea ușoară in functiune a invertorului.

Instalare

Usor, la doar 10 kg poate fi montat pe un perete simplu si sigur. Suportul de perete furnizat permite montarea rapida. Nu este necesara deschiderea dispozitivului pentru instalare. Toate conexiunile și īntrerupătorul circuitului de curent continuu sunt accesibile din exterior. Pentru conectarea DC, conectori Sunclix sunt inclusi.

Dispozitivele īndeplinesc toate standardele de clasa de protecție IP65. Carcasa robusta din oțel inoxidabil asigură o protecție sigură īmpotriva prafului și a apei, inclusiv apa cu jet. Acest lucru permite instalarea fără probleme a invertoarelor īn aer liber.

Caracteristici

Cea mai mare eficiență
Trei faze, alimentare rețea simetrică
Instalare simplă
Logger integrat de date
Temperatură scăzută la sarcină maximă
Cel mai mic consumul propriu posibil
Intrerupător DC integrat
Izolație de protecție īn conformitate cu clasa de protecție II
Durată de viață foarte lungă
DroopMode pentru integrarea īn sisteme hibride
Modul de tensiune fix pentru alte surse de energie
7 ani de garanție după īnregistrare

Afisaj

Ecran multifuncțional LCD grafic cu iluminare
Reprezentari animate ale randamentului

Operare

Operare simplă bazata pe meniuri
Meniul de navigare multilingv

Download

Manual de utilizare EN


Articole despe energia solara:
^ Top