Home   Harta site   Contact
Te afli la: Home / Produse solare / Sisteme solare cu conectare la reteaua electrica / COOLCEPT FLEX / StecaGrid 1511, StecaGrid 2011, StecaGrid2511...

StecaGrid 1511, StecaGrid 2011, StecaGrid2511, StecaGrid 3011, StecaGrid 3611

StecaGrid 1511, StecaGrid 2011, StecaGrid2511, StecaGrid 3011, StecaGrid 3611. Tehnologie fiabila si mai versatila. Cu Coolcept fleX Steca introduce generatia urmatoare īn gama coolcept. Coolcept fleX ofera un concept energetic creativ pentru orice casa moderna.

Tehnologie fiabila - si mai versatila

Cu Coolcept fleX, Steca introduce generatia urmatoare din gama coolcept. Coolcept fleX ofera un concept energetic creativ pentru orice casa moderna.

Ce este coolcept fleX?
Noua platforma electronica este utilizata ca inima tehnologica a urmatoarei generatii de electronice solare si conecteaza generarea de energie fotovoltaica, gestionarea sarcinii si chiar e-mobilitatea, pentru prima data. Platforma Coolcept  fleX este deschisa in ceea ce priveste utilizarea ulterioara a acesteia, fiind inca implementata pe o singura placa. Acest format extrem de mic si compact permite utilizarea unor componente standard accesibile pe placa de circuite. Astfel este posibila folosirea aceluiasi dispozitiv pentru diferite aplicatii.

Coolcept fleX inverter
Coolcept fleX este elementul central al noii generatii de invertoare.
Ca de obicei, cu puteri nominale de 1,5 - 3,6 kW, ele ating o eficienta maxima ridicata.

Avantajele convertizoarelor coolcept flex
coolcept fleX este flexibil.
Multiple trackere MPP permit administrarea unor module simple sau chiar mai complexe.

coolcept fleX este complex si simplu.
Instalarea interioara si exterioara este asigurata de o carcasa robusta IP54. Cu toate acestea, linia de produse nu este doar una dintre cele mai usoare din clasa sa, dar este si foarte usor de instalat.

coolcept fleX este o bucata de viitor.
Steca ofera un concept integrat, sigur pentru viitor pentru generarea, consumul, depozitarea energiei pentru casa moderna de maine.


Manual utilizare EN >>
Articole despe energia solara:
^ Top