Home   Harta site   Contact

Smart Energy Manager

Smart Energy Manager pentru coolcept, coolcept-x, coolcept3, coolcept3-x, StecaGrid 8000+ 3ph and 10000+ 3ph

Solutia pentru managementul alimentarii
StecaGrid SEM ofera diferite optiuni de realizare a managementului alimentarii unui sistem fotovoltaic. Se poate conecta un receptor de control de la un operator de retea de distributie. Iesirea de alimentare la punctul de racordare a retelei poate fi limitata la o valoare reglabila sau semnalul de comanda de control poate fi comutat la iesirea releului. Pana la zece invertoare pot fi conectate la StecaGrid SEM prin interfata RS 485.

Cea mai usoara instalare
Sistemul StecaGrid SEM poate fi instalat in dulapul de comutare chiar langa receptorul de comanda al rapelului. Carcasa are o dimensiune tipica pentru dulapurile de comutare si poate fi montata pe o sina de protectie. Alimentare directa la 230 V. Nu este necesara o priza adaptor de retea sau o sursa externa de curent continuu.

Toate invertoarele StecaGrid conectate pot fi accesate printr-o interfata USB de pe StecaGrid SEM. Conectarea la un PC este posibila printr-un cablu USB standard. Interfata se afla pe partea frontala a carcasei - nu este nevoie sa scoateti capacul in dulapul de comutare.


Manual utilizare EN >>
Articole despe energia solara:
^ Top