Home   Harta site   Contact
Te afli la: Home / Servicii

Servicii

Firma SC DS2 ELECTRONICS SRL furnizează servicii de īnaltă calitate, proiectare și service de echipamente solare, precum și consultanță īn domeniul energiei solare.

Proiectare echipamente solareFirma SC DS2 ELECTRONICS SRL furnizează servicii de īnaltă calitate īn proiectarea echipamententelor solare. SC DS2 ELECTRONICS SRL a proiectat pentru partenerul german, aparatul de testat pentru regulatoarele de īncărcare din gama Solsum, telecomanda PA RC100, care se și produce īn Romānia, precum și alte colaborări īn multe alte proiecte comune. Calitatea acestui serviciu este asigurată de īndelungata experiență pe acest plan, dar și prin prisma succesului proiectelor realizate.

Service instalatii solare SC DS2 ELECTRONICS SRL iese īn ajutorul clienților din Romānia prin oferirea de service pentru produsele Steca la care apar defecțiuni sau erori de funcționare. Remedierea problemelor se face īn cel mai scurt timp posibil, depinzānd de gravitatea defecțiunii și a posibilității de a o repara.

Consultanta in domeniul energiei solareEnergia solară este una dintre energiile viitorului. Firma noastră oferă consultanță īn domeniul energiei solare și vă poate īndruma īn alegerea unui sistem solar și a componentelor sale, īn montarea sa și la punerea īn funcțiune a acestuia. De asemenea, pentru orice informații legate de energia solară sau sistemele solare, fie ele termice sau pentru asigurarea electricității, vă stăm la dispoziție.

Articole despe energia solara:
^ Top