Home   Harta site   Contact

STECA SOLARIX PLI 5000-48

Steca Solarix PLI este primul produs de la Steca Elektronik pentru un pachet all in one. Acesta permite utilizatorilor sa furnizeze consumatorilor o putere de 230 V AC, sa incarce bateria cu un controler integrat de incarcare MPPT si in acelasi timp permite conectarea la un generator sau la o retea electrica disponibila.Totul intr-un singur dispozitiv.

Aceasta inseamna ca energia solara poate fi folosita ca prioritate de varf, de exemplu. Si daca nu este suficient, poate fi pornit un generator sau alimentarea poate fi schimbata in reteaua publica. In acelasi timp, acumulatorul poate fi reincarcat de la generator sau de la retea. Avand in vedere timpul foarte rapid de comutare de pana la 10 ms si selectia prioritara a energiei flexibile, Solarix PLI actioneaza de asemenea ca o sursa de alimentare neintreruptibila.

Chiar si consumatorii dificili, cum ar fi motoarele de curent alternativ, pot fi pornite in siguranta cu o capacitate dubla de suprasarcina. Dispozitivul de urmarire a puterii maxime din controlerul de incarcare integrat garanteaza ca, chiar si in conditii meteorologice nefavorabile, puterea maxima este obtinuta de la modulele fotovoltaice pentru a incarca in mod optim bateria si pentru a alimenta consumatorii in acelasi timp.
Download manual EN >Articole despe energia solara:
^ Top