Home   Harta site   Contact
Te afli la: Home / Produse solare

Produse solare 

Steca proiectează și produce produse de înaltă calitate care datorită duratei îndelungate de viață asigură costuri extrem de mici. În zilele noastre, surse moderne și profesioniste de electricitate sunt necesare în fiecare parte a lumii. Tehnologia Steca pentru sistemele hibride și pentru sistemele de telecomunicații creează o bază pentru tehnologia viitorului. Sisteme solare cu conectare la rețeaua electrică, sisteme solare fără conectare la rețeaua electrică, sisteme termice solare.
Sisteme solare cu conectare la reteaua electrica - Împreună cu gama lor de acceso...

Sisteme solare cu conectare la reteaua electricaÎmpreună cu gama lor de accesorii, invertoarele StecaGrid reprezintă o soluție inovativă pentru sistemele solare cu conectare la rețeaua electrică. Indiferent dacă sunt folosite pentru o instalație de dimensiuni reduse, cum ar fi o locuință, sau pentru un sistem solar mai elaborat, realizat pentru un complex industrial, invertoarele Steca pentru sistemele solare cu conectare la rețeaua electrică au un punct în comun: oferă cea mai înaltă performanță combinată cu un maxim de flexibilitate și ușurință în instalare și utilizare.

Sisteme solare fara conectare la reteaua electrica - Peste doua miliarde de oameni din l...

Sisteme solare fara conectare la reteaua electricaPeste doua miliarde de oameni din lume nu au acces la rețeaua electrică. Steca și-a impus să îmbunătățească calitatea vieții acestor persoane. Steca proiectează și produce produse de înaltă calitate care datorită duratei îndelungate de viață asigură costuri extrem de mici. În zilele noastre, surse moderne și profesioniste de electricitate sunt necesare în fiecare parte a lumii. Tehnologia Steca pentru sistemele hibride și pentru sistemele de telecomunicații creează o bază pentru tehnologia viitorului.

Sisteme termice solare - Sistemele termice solare reprezint&...

Sisteme termice solareSistemele termice solare reprezintă, mulțumită unor companii inovatoare ca Steca, standardul în multe gospodării. Produsele Steca pentru sistemele solare termice asigură operarea eficientă și sigură a acestora. Piesa centrală a unui sistem solar termic este controller-ul care utilizează energia solară alături de panourile solare, rezervoarele de acumulare și pompele de căldura. De asemenea, monitorizează și controlează procedurile tehnice. Gama largă de produse adresate sistemelor solare termice iese în evidență datorită eficienței ridicate și a ușurinței în utilizare.

Articole despe energia solara:
^ Top