Home   Harta site   Contact

Sisteme solare cu
conectare la reteaua electrica

Împreună cu gama lor de accesorii, invertoarele StecaGrid reprezintă o soluție inovativă pentru sistemele sola..

Sisteme solare fara
conectare la reteaua electrica

Peste doua miliarde de oameni din lume nu au acces la rețeaua electrică. Steca și-a impus să îmbunăt..

Sisteme termice solare

Sistemele termice solare reprezintă, mulțumită unor companii inovatoare ca Steca, standardul în multe gospodăr..
Servicii in domeniul energiei solare:

Proiectare echipamente solare

Firma SC DS2 ELECTRONICS SRL furnizează servicii de înaltă calitate în proiectarea echipamententelor solare. SC DS2 ELECTRONICS SRL a proiectat pentru partenerul german, aparatul de testat pentru regulatoarele de încărcare ..detalii..

Service instalatii solare

SC DS2 ELECTRONICS SRL iese în ajutorul clienților din România prin oferirea de service pentru produsele Steca la care apar defecțiuni sau erori de funcționare. Remedierea problemelor se face în cel mai scurt timp posibil,..detalii..

Consultanta in domeniul energiei solare

Energia solară este una dintre energiile viitorului. Firma noastră oferă consultanță în domeniul energiei solare și vă poate îndruma în alegerea unui sistem solar și a componentelor sale, în montarea..detalii..
vezi toate serviciile..
Articole si resurse in domeniul energiei solare:

Istoria energiei solare

Cucerirea de către om a noi surse de energie a constituit un factor fundamental in dezvoltarea societătii. Cândva, prin 1850, pricipalul combustibil era incă lemnul, care a oferit treptat locul cărbunelui, prin 1910. ..detalii..

Energie solara termica : Istoric

Primele utilizări ale energiei solare, prin captare, sunt legate de antichitate. Este suficient să amintim că "efectul de seră" a fost descoperit şi folosit de vechii egipteni, că Heron din Alexandriadetalii..

Solar Energy History

From ancient Greek homes built to face the warm winter sun to advanced thin-film photovoltaics, which generate electricity from the sun, humans have used the sun’s r..detalii..
vezi toate articolele..
^ Top